Cand primesc asemenea mesaje, stiu ca tot ceea ce fac, merita! O mamica si un bebe fericit, inseamna ataaaat de mult! Asta e cea mai de pret motivatie, cea mai frumoasa rasplata pentrut munca si pasiunea pe care o “pun la bataie”.

Pleci încrezător!

“Mada e faină de tot, atmosfera la curs degajată, dar plină de informații şi, cel mai important, pleci încrezător! Ceea ce e extrem de important într-un asemenea moment 😊

Aradul chiar avea nevoie de un centru ca Elephant!”

Diana

Recomand!

Madalina e o fata deosebita , cursul este foarte util si placut ; cel mai important , te simti ca intr-o familie!”

Andreea

Informatia este putere!

Tot asta aud de ceva vreme și eu as adauga că în informația corectă stă puterea, deci pentru cine e puțin curios cum stă treaba cu pregătirea și aducerea pe lume a unui pui de om, care să fie înconjurat de părinți care sunt cât de cât pregătiți pentru ce ii așteaptă, eu recomand cu toată căldura și încrederea cursurile Elephant! Meseria de părinte se învață prin practică și în timp, dar în urma cursurilor ai suportul pe care poți clădi o fundația stabilă.

Ce mai pot spune e, mulțumim, Madă!!!!!!!! Mulțumim că ai luat inițiativa și ai venit cu un suflu nou și cu informații pe întelesul tuturor care să îi ajute viitorii părinți! Rămâi la fel de deschisă și dornica sa ajuți!

PS: cursurile sunt foarte friendly, interesante și chiar recomandate și pentru viitorii tătici “

Oana

Mare suport pt mămici!

Cursurile cu Mada Bosinceanu sunt super interesante.. De un real ajutor pentru o viitoare mămică cât și cele pt proaspetele mămici 😍😍 iar omul caree le prezintă este un mare suport pt mămici care va este alături cu tot ce aveți nevoie 😍😍😍😍 recomand din suflet aceste cursuri!!!

Alexandra

[…] plina de informatii si multe emotii!

“Recomand cu drag aceste cursuri!

Mie personal mi-a placut tare mult, atmosfera placuta, plina de informatii si multe emotii cu privire la noi, la perioada ce vine alaturi de minunile noastre.

Madalina, esti deosebita!!!

Felicitari pt ceea ce faci si mult succes in continuare.”

Adelina

Informații si recomandări utile.

Un curs prenatal care a fost plin de informații si recomandări utile pentru perioada care precedă nașterea dar și cea de dupa. O recomand cu incredere pe Mădălina si ma bucur ca avem educatori prenatal și in Arad.

Ema

Încredere în mine ca voi face o treabă bună.

Echipa Elephant mi-a dăruit încredere, nu doar informații utile. Tot ce am aflat de la cursurile la care am participat, mi-au adus încredere în mine ca voi face o treabă bună. Recomand cu drag!

Anca

Sfaturi utile.

Sunt foarte mulțumită de cunoștințele dobândite si sfaturile utile primite. am împărtășit temeri si experiențe. E un mediu foarte plăcut unde te poți simți in largul tău. Sunt foarte bucuroasa ca exista astfel de cursuri si la Arad. Recomand cu drag cursurile Elephant si cu siguranța vom participa si la alte cursuri pe viitor.”

Alexandra

Raspunde cu rabdare la fiecare intrebare.

“O recomand cu drag pe Mada! E super de treaba, iti raspunde cu rabdare la fiecare intrebare si te face sa te simti in largul tau. Cursurile sustinute de ea sunt pe intelesul fiecareia si te simti binevenita!😊 Good job, girl! 🤗”

Simona

M-a eliberat de anumite frici.

“Recomand aceste cursuri deoarece pe mine personal m-au eliberat de anumite frici cu privire la ingrijirea bebelusului sau alaptarea lui.”

Aneta

Daruire, amabilitate.

“In sfarsit un CENTRU ADEVARAT in Arad, menit sa ajute atat parintii cat si viitorii parinti. Daruirea, amabilitatea, orientarea catre client si profesionalismul va definesc.

Melinda